8 gode grunner for sentralstøvsuger

 

8 GODE GRUNNER TIL Å VELGE SENTRALSTØVSUGER

 

Hvorfor velge sentralstøvsuger

En sentralstøvsuger suger ikke bare opp støv og skitt, den suger også opp mikroskopiske partikler.

Den virvler heller ikke opp støv i luften som tradisjonelle støvsugere, den blåser denne luften ut av huset.  Dette gir betydelig bedre inneklima og mer allergivennlig. Derfor anbefaler også Norges Astma og Allergiforbund sentralstøvsuger fremfor tradisjonell støvsuger.Du trenger heller ikke støvsuge like ofte. DU slipper å dra rundt på en klumpete støvsuger som henger seg opp i hvert et hjørne. Mye tilleggsutsyr gjør det gøy å støvsuge. Mindre støy så du kan høre på musikk mens du støvsuger.

 

Bedre inneklima

Med sin kraftige motor suger ikke en sentralstøvsuger bare opp støv og skitt, men også mikroskopiske partikler og mikroorganismer som  tradisjonelle støvsugere ikke klarer. En tradisjonell støvsuger virvler også opp støvet som senere svever rundt i rommet for igjen å lande på gulvet.  Med sentralstøvsuger blir støvet fraktet ut og vekk og ikke blåst rundt i rommet. Utluften filtreres og blåses ut av huset. Resultatet blir et bedre og mer allergivennlig inneklima derfor anbefaler Norges astma og allergiforbund sentralstøvsuger.

Dette skriver Norges astma og allergiforbund på sine sider: 

"Riktig støvsuger: En sentralstøvsuger har ingen returluft som igjen virvler opp støv i rommet. Derfor er den en god løsning for astmatikere, allergikere og andre overfølsomme personer. "

Astma og Allergiforbundets sider

 

Mindre støy

Når du støvsuger med en sentralstøvsuger har du ikke motoren i det samme rommet som du er og du slipper unna med en langt behagligere lyd. Allegro sentralstøvsugere leveres med god støydemping som også reduserer lyden.  Du kan høre på musikk når du støvsuger og du hører om telefonen ringer.

 

Lang levetid

Mens en tradisjonell støvsuger fraktes fra etasje til etasje og fra rom til rom og utsettes derfor  for en del dulter og slag, henger en sentralstøvsuger pent og rolig på plassen sin og blir så ledes skånet fra slag og slitasje. I tillegg til kraftig motor og solide materialer, gir dette deg en støvsuger som vil vare i mange mange år. Nettopp på grunn av det solide materialet gir vi livsstid garanti på vår sentralstøvsuger og hele 10 års garanti på motoren! En god investering som vil lønne seg på sikt.

 

Mindre slitasje på møbler og interiør

En tradisjonell støvsuger skraper og dulter stadig borti interiør og møbler under støvsugingen. Med en sentralstøvsuger unngår man dette problemet. Med sentralstøvsuger har du kun slangen å forholde deg til og den er myk og smidig mot inventaret.

 

Øker boligens verdi

Sentralstøvsuger er attraktivt!  Ved å installere sentralstøvsuger vil du øke boligens verdi og investeringen vil betale seg når boligen selges.

 

Fleksibelt og lettvint

Sentralstøvsuger er både lettvint og fleksibelt. Med uttak i alle etasjer trenger du bare å ta med deg slangen uten at du trenger å dra og løfte på en hel maskin.Eller enda enklere; ha en slange i hver etasje om du vil!

Med start/stopfunksjon på håndtaket stopper du maskinen på et øyeblikk.  Vi har et godt utvalg av børster til maskinene som dyrebørste, radiatorbørste med mer.  Hva med en vvv som suger opp smuler og bøss på kjøkkenet på et blunk? Mange bevegelseshemmede er takknemmelige for at det finnes sentralstøvsuger siden man kan klare støvsugingen selv uten tunge løft.

 

Lite vedlikehold

Velg selv om du ønsker med eller uten støvsugerpose, uansett hva du velger så har våre sentralstøvsugere så god kapasietet at de fleste klarer seg med å tømme maskinen 1-2 ganger i året. Filteret er evigvarende.