Info på 1-2-3

 • Her finner du kort og grei informasjon om sentralstøvsuger!

   

  Tradisjonelt opplegg

  En motorisert sugeenhet plasseres i et egnet rom. Det kan være kjeller, bod, loft, garasje o.l.  Herfra føres en rørgate til de enkelte rom hvor man ønsker vegguttak. Ett vegguttak i hver etasje er som regel tilstrekkelig. 

  Når man ønsker å støvsuge tar man enkelt frem en sentralstøvsugerslange som man kobler til sugepunktet. Slangene leveres i flere lengder og har start/stopp bryter på håndtaket.  Det finnes munnstykker for gulv, møbler og tekstiler i godt utvalg.

  Denne form for rengjøring er meget effektiv og lettvint. Den «brukte» luften som inneholder støvet føres ut av rommet. Støvet blir samlet opp i sugeenhetens beholder. Da sugeenheten står i et eget rom er det ingen forstyrrende støy under støvsugingen. 

  Sugeenheter, rør og monteringsdeler, slanger og tilbehør føres i et meget godt utvalg av Sentralstøvsugersenteret.  Også service og montering utføres. 

   

  Hide-A-Hose   -  fremtidens løsning !

  Slangen trekkes rett ut av veggen !

  Dette er en løsning som har blitt utrolig populær i Norge. Slangen oppbevares i rørsystemet og trekkes helt enkelt ut av veggen når du skal støvsuge. Etter bruk trekker den seg selv tilbake i rørsystemet.

  Hide-A-Hose system er noe alle som bygger ny eller rehabiliterer bolig bør vurdere.  Røropplegget monteres på en spesiell måte i bygget og føres frem til en kraftig sentralstøvsuger. Med denne løsningen får man  en helt utrolig moderne og avansert støvsugerløsning.

  Sentralstøvsugersenteret er behjelpelig med all form for veiledning du trenger og har komplette pakkeløsninger med forskjellige lengder på sentralstøvsugerslangene.