Bytte ut din sentralstøvsuger? Så enkelt er det!

Så enkelt bytter du ut din gamle sentralstøvsuger!

 

En sentralstøvsuger varer normalt i mange år – men en dag må den nok byttes ut med en ny. Dette fremstår for mange som en dyr og komplisert sak. Det er det absolutt ikke!

Vær klar over at du kan bruke ditt eksisterende røropplegg, slange, børster og munnstykker!

 

Velg deg ut en sentralstøvsuger som passer ditt behov. Sentralstøvsugersenteret tilbyr modeller av kjente og gode merker til alle boligstørrelser.

Når dette valget er gjort er selve utskiftningen noe som svært mange klarer selv. Her ser du i tre enkle trinn hvordan dette gjøres.

1)

Den gamle sentralstøvsugeren demonteres. De to plastrørene kobles fra. Dersom de er limt fast til sentralstøvsugeren kapper du rørene med en liten sag eller baufil. Den tynne styrestrømsledningen som følger det ene plastrøret kobles fra. Sentralstøvsugeren hektes nå ned fra veggen.

 

2)

Dersom det gamle veggopphenget ikke kan brukes, skrues dette av og erstattes med det veggopphenget som følger med den nye sentralstøvsugeren. Din nye sentralstøvsuger henges nå opp på veggopphenget.

 

3)

Plastrørene kobles til sentralstøvsugeren. Ett rør kobles til inntaket for luft fra boligen og ett kobles til uttaket for luften som føres ut av boligen. Hvor dette skal kobles er tydelig merket på støvsugeren. Det følger med et monteringskit for enkel tilpasning av plastrørene.

Den tynne styrestrømsledingen kobles nå til sentralstøvsugeren på avmerket sted. Støpselet settes så i stikkontakten.

 

Så enkelt er det ! Din nye sentralstøvsuger er nå klar til bruk.