Kan jeg få sentralstøvsuger?

 • Alle trenger en sentralstøvsuger!

  Omtrent alle kan få det:

  I alle nybygg kan det installeres sentralstøvsuger. Det samme gjelder nesten alle boliger som rehabiliteres

  I de aller fleste eksisterende boliger kan det også monteres sentralstøvsuger.

  SPØR OSS!

  En sentralstøvsuger er en støvsuger der du har selve støvsugeren i et annet rom enn der du støvsuger. Det gir mange fordeler.

  Mindre støv i hjemmet. 100% av støvet som suges opp forsvinner fra boligen, det er ingen returluft som blåser støvet rundt.

  Mindre støy der du er. Siden sentralstøvssugermotoren gjerne sitter i en bod eller kjeller reduseres støyen der du støvsuger.

  Kraftig motor gir rene hjem, fjerner microorganismer, midd og husstøv effektivt. Man kan støvsuge sjeldnere.

  Stor kapasitet, man trenger ikke tømme sentralstøvsugeren mer en 1-2 ganger i året.

   

  Nybygg!

  Planlegger du å bygge hus så må du sørge for å få inn sentralstøvsuger. Rørene legges inn i vegger og himling før bygget lukkes. Så lenge boligen er i planleggingsfasen er det enkelt å planlegge et sentralstøvsugeranlegg. 

  Til montering avsentralstøvsugeranlegg benytter du ulike rør og bend. Tradisonelle PVC deler limes og kappes  alternativt kan du benytte vårt smarte Flexisystem. 

  Flexirørene kommer på rull og monteres uten lim og på under halve tiden. Skal en håndverker legge rørene for deg kan det lønne seg å velge Flexisystemet selv om det er litt dyrere deler enn tradisjonelle PVC-deler, da det er utrolig raskt og legge.

   

  At man kan legge opp til sentralstøvsuger i prosjektert enebolig er det mange som vet, men viste du at det er stor mulighet for å få sentralstøvsuger i din nye prosjekterte leilighet også?

  Hør med utbygger tidlig i løpet. Det er ikke sikkert at utbygger kan nok om sentralstøvsuger til å rådgi deg. Da kan du kontakte oss for å hjelpe deg. Noen ganger må det noen tilpasninger til for få plass til rørene i veggene. Det er viktig at man tar dialogen tidlig i prosessen. 

   

  Rehabilitering:

  Mange hus går igjennom omfattende rehabilitering, gjerne i forbindelse med eierskifte. Når du kjøper en bolig og du planlegger en omfattende oppussing av den, ikke glem sentralstøvsugeren.  Utrolig praktisk å få dette hjelpemiddelet inn i boligen når du har muligheten.  Det er ofte ikke så mye som skal til. 

  Når du åpner vegger ser du ofte lett løsninger.Hide A Hose, slangen skjult i veggen kan også være en mulighet her. Les gjerne mer om Hide A Hose.